Opnieuw ben ik eindredacteur van het bijbels dagboek Immanuël. Mijn taak is het uitnodigen van schrijvers, het maken van een jaarrooster en natuurlijk ook zelf meedoen.

Het is goed om een dagboek te gebruiken voor je eigen geestelijke voeding. Doe eens een jaartje mee! Vraag bij uw voorgangers, ga naar de boekhandel of bestel het dagboek bij Jongbloed: https://www.jongbloed.nl/boeken/immanuel-2015-dagoverdenkingen/9789491498060

Immanuël Dagoverdenkingen is de 106e editie van het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel-hervormde kring meewerken. Een geliefd en veelgelezen dagboek.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. E. Baas te De Krim, ds. H. Bakhuis te Hoogeveen, ds. G.E. van der Hout te Lekkerkerk, dr. H.J. Inkelaar te Oudenbosch, mw.ds. M. Mink te Kollumerzwaag, ds. J.C. Minnema te Zeist, ds. A. Van der Ploeg te Oosterland, ds. G.J. Röben te Heerde, mw.ds. J.C.M. Teding van Berkhout-Fabius te Kortenhoef, ds. H. van Wingerden te Bedum, prof.dr. W. Verboom te Harderwijk.

De eindredactie is als voorgaande jaren in handen van ds. B.H. Weegink te Katwijk aan Zee.